Известие

Collapse
No announcement yet.

Много гаден шум!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Много гаден шум!!!

Момчета тя хидравликата по принцип си вие но при дясно навиване на волана при малка скорост в смисъл почти на място се чува странно хъркане ,пак вие но по силно!? Аз ще разгледам като остана свободен но някой ако знае нещо да ме улесни!
    Live a guidare la mia bella macchina,guidare per vivere e sentire il battito del mio CUORE SPORTIVO 145 1.9 JTD с джанти от Милано и новия цвят BLACK DAITONA FERRARI EX.bella 33Imola''156 2.4JTD''GTV

Ми или няма хидравлична течност или смуче въздух от някъде

Comment

Ами за хидравлична течност има,но незнам дали ако е стара се получава така! Другия вариант е да смуче въздух макар че невиждам от къде!
      Live a guidare la mia bella macchina,guidare per vivere e sentire il battito del mio CUORE SPORTIVO 145 1.9 JTD с джанти от Милано и новия цвят BLACK DAITONA FERRARI EX.bella 33Imola''156 2.4JTD''GTV

Comment

ot mnogo mesta moje da e,

ot reikata ili ot samata pompa, ako e pochnala da izpuska. Pri vsichki polojenija gledai za nivoto na masloto. Az v momenta sum na trupcheta, zashtoto dnes si svalih mojata hidro pompa, kojato e sdala bagaja!
        sigpic
        === 75 1.8 T '86 ===
        === 156 SW 2.4 JTD '01 ===

If Rust Is Lighter Than Carbon Fibre, My 75 Is A Superleggera!

Comment

Ауууу лошо мамка му! Само тва да не става! И още нещо(иииии ебахти проблемния човек съм )Абе някой има ли идея за това гадно пропадане на оборотите на празен ход като е студена не гасне само падат и после се нормализират като е топла No Problem!

Comment

Working...
          X